Pangas v peřině

31. ledna 2009 v 22:14 |  Slané jídla
Dnes mám pro Vás jednu labužnickou rychlou rybku...



Suroviny:
500g filet z pangase, sůl, 4 vejce, 150g bílého jogurtu, 120g polohrubé mouky, 30g pohankové krupice (můžeme nahradit moukou), 1 lžička prášku do pečiva (3g), 50g sezamu, 2 lžíce směsi koření na rybu

Postup:
Pangase umyjeme, osušíme a naporcujeme na menší kousky a osolíme.
Vyšleháme vejce, přidáme jogurt, sůl, koření a přešleháme. Prášek do pečiva zamícháme do mouky. Mouku a pohanku zašleháme nebo zamícháme do směsi. Přidáme sezam.
Kousky pangase namáčíme v těstíčku a smažíme po obou stranách. Ryba je sice tepelně upravená rychle, ale nespěchejte, zvlášť u silnějších kousků.


Potřebujete-li připravit dietní jídlo, nebo jen dietní porce, vyložte plech pečícím papírem a obalené kousky naskládejte na papír, posypte sezamem a pečte v troubě při 200 stupních asi 10-15 minut do zlatova.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 rybička rybička | Web | 31. ledna 2009 v 23:36

Vkládání komentářů je zde ukončeno, pokračujeme zde: http://www.urybicky.cz/?p=897

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama