Rybiččina růžová Harlekýnka s utajenou čokoládou

5. srpna 2008 v 5:00 |  Dorty

Vrstvy odspodu:
  1. jako pařížský, jen bez kakaa, ze 4 vajec do formy 24cm,
  2. posypáno mraženými malinami,
  3. jahodová šlehačka (200ml + jahodový ztužovač dle dávkování výrobce),
  4. čokoládová poleva,
  5. jogurtová šlehačka (100ml + jogurtový ztužovač dle dávkování výrobce) ,
  6. poleva Mirror lesní plody,
  7. zdobení čistou šlehačkou a malinami (veškerá šlehačka byla rostlinná).
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Jindra Jindra | E-mail | 5. srpna 2008 v 9:43

Dobrý den,

obdivuji Vaše dortíky a prosím o radu. U růžové Harlekýnky jste použila jahocdový a jogurtový ztužovač. Ještě jsem je neviděla. Poradíte ?

Děkuji.

2 rybička rybička | Web | 5. srpna 2008 v 10:19

Jsou k mání například na internetu ve-shopu www.gastropro.cz, v oddelení u šlehaček. Fungují podobně jako želatinový ztužovač od Dr. Oetkera, možná mají jiné dávkování, ten od Dr.Oetkera uz jsem dlouho nepouzila. ten je jakoby koncentrovanejsi, proto pisu, ze je to jen podobne. Jinak doporucuju tyto ztuzovace roymichavat spise v mirne teple vode nez vlazne a tekutou hmotu vlit do vyslehane slehacky a zaslehat. V postupu se to pise obracene - vlazna voda a slehacku do ztuzovace.

3 Jindra Jindra | E-mail | 5. srpna 2008 v 13:14

Děkuji za odpověď a těším se na další skvosty z Vaší kuchyně.

4 rybička rybička | Web | 8. března 2009 v 16:04

Vkládání komentářů je zde ukončeno, pokračujeme zde:  http://www.urybicky.cz/2008/08/rybiccina-ruzova-harlekynka-s-utajenou-cokoladou/

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama