Zeleninové karbenátky s jogurtem

3. května 2008 v 13:51 |  Slané jídla
Dlužím vám jednu mňamku ze Svátku práce :-D
Potřebujete: nějakou mrkev a brokolici, vejce, koření, bylinky, bílý jogurt, trochu strouhaného sýra, sůl, hladkou mouku, strouhanku, tuk na smažení.
Zeleninu proženeme párou, stačí 10 minut a vychladlou nakrájíme na drobno. Smícháme s jogurtem, s vajíčkem či dvěma, můžeme zužitkovat přebytečné bílky z pečení, osolíme a okořeníme, pokud máme, přidáme nasekané bylinky - můžou být i sušené. Hmotu zahustíme hladkou moukou a strouhankou. Chvilku necháme stát a tvoříme placičky, které obalujeme v mouce a smažíme do zlatova.
Přílohou můžou být brambory v jakékoli podobě.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 chuťový expert:) chuťový expert:) | 18. listopadu 2008 v 19:16

Mhh, vypadá to nádherně:))Sbíhaj´ se mi sliny!!:*

2 rybička rybička | Web | 22. ledna 2009 v 0:17

Vkládání komentářů je zde ukončeno, pokračujeme zde: http://www.urybicky.cz/?p=203

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama