Kuře na víně aneb masíčko na kostičce

3. května 2008 v 16:37 |  Slané jídla
Co k tomu dodat?
  • nádobu lehce pokapat olejem
  • poklást kolečky cibule
  • umyté špalíčky osolit a položit na cibuli
  • posypat kořením, klidně směsí na kuře, na dno přidat kuličky nového koření (kus na kus)
  • šoupnout do trouby odkryté na 200 stupňů na 10 minut
  • podlít horkou vodou a zakrýt
  • po 15 minutách polít šťávou a přidat stejné množství vína
  • péct zakryté celkem hodinu, po 15 minutých polévat výpekem
  • posledních 10-15 minut péct odkryté, zapomeneme-li, posvítit si pak na to navíc grilem na 10 minutek při 280oC.
Dobrou chuť!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 rybička rybička | Web | 22. ledna 2009 v 0:30

Vkládání komentářů je zde ukončeno, pokračujeme zde:  http://www.urybicky.cz/?p=209

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama